MEDICAL PROTECT, s.r.o. unterstützte die Helden

Dne 26.2.2021 se ve Fakultní nemocnici U svaté Anny v Brně sešlo 26 dobrosrdečných lidí s úmyslem nezištně zachránit někomu život. Byli jsme u toho!

Nebyli to zdravotníci, ale lidé z řad brněnských umělců či fanoušků HC Kometa Brno, které svedl dobrý úmysl, a to darovat krev pomocí projektu daruj-krev.cz.

Projekt Daruj-krev.cz, ve spojení s Fakultní nemocnicí U svaté Anny, vznikl za účelem oslovit případné dárce nejenom z Brna, ale z celé Jížní Moravy, jelikož této vzácné tekutiny je velký nedostatek.

Podpořte s námi úžasný projekt a staňte se i Vy dárci krve, protože jednou může darovaná krev zachránit život třeba právě Vám.

Společnost MEDICALPROTECT, s.r.o. si takových nenápadných hrdinů dnešní doby velice považuje, proto dárci obdrželi dárečky v podobně dezinfekčních gelů ANIOSGEL 800, které jsou plně virucidní, protože své zdraví je třeba si dokonale chránit, obzvláště v této nelehké době.

V podpoře tohoto smysluplného projektu a záchraně lidských životů budeme i nadále pokračovat. Těšíme na další spolupráci třeba právě i s Vámi.